Akadynamisk er nå i full sving, og ekspanderer virksomheten! Nye tider krever nye ideer. Siden opptil flere av ASL-medlemmene nå tilhører Xbox-generasjonen, har vi laget et sett med patcher som gjenspeiler fremgangen din etterhvert som du (forhåpentligvis) blir bedre.

Denne custom bestillingen, utført av det anerkjente Design by VargTM har patcher som kan kjøpes for 150 kr per stykk, men ikke før du faktisk har oppnådd nivået. Prisen kan variere, hvis den gjør det så vil den variere nedover.

Sammen med hver patch vil det være en medalje som følger med, så du kan troppe opp på ASL-events seende ut som en Nord-Koreansk offiser på paradedagen om du er aktiv nok. Den eneste patchen du er garantert å oppnå er L2, siden du må bestå et L2 for å bli kvalifisert i DSSN-skytter, men DQ-patchen er nok å regne som obligatorisk den også.

Første patch: Delta på ditt første L2-stevne, inkludert for nye deltagere på kurs
Andre patch: Delta på ditt første L3-stevne, her begynner det å bli seriøst.
Tredje patch: For den som vinner årsbeste i ASL
Fjerde patch: Din første DQ, eneste som er gratis til alle
Femte patch: Når du når 100 akkumulerte matchpoeng i karrieren
Sjette patch: Vinner av åpen match med 100%

Vi kommer til å bestille opp litt patcher + medaljer av disse, og de som består sikkerhetskurset fra nå vil få L2-patchen og DQ-patchen inkludert i kursprisen. DQ-patchen er gratis til alle som kvalifiserer. Det vil si deg, før eller siden. Disse deles ut ved de rette anledningene. Resten kan kjøpe dem i etterkant. Stay tuned