Kart med oversikt over Ekeberg Idrettshall. Legg merke til at pistolinngangen er på baksiden av idrettshallen.

Finn frem

Ekeberghallen har parkeringsplasser, og offentlig transport i form av trikk (linje 13 eller 19 til Sportsplassen om du kommer fra sentrum, eller Jomfrubråten om du reiser mot sentrum) og buss (linje 74 til holdeplassen Ekeberghallen). Inngangen til pistolbanen er på langsiden av Ekeberghallen (den siden som ligger lavest i terrenget), rett ved minigolfbanen (altså ikke hovedinngangen). Banen er rett frem inn døren. Send e-post til styret dersom du er ved banen og ikke finner fram.

Treningstider

Pistoltrening på Ekeberg blir arrangert i to runder på søndager. Den første fra klokken 12:00 til 15:00 (avsluttes kl 14:00 om det ikke er noen som trener) og den andre klokken 18:00 til 20:00. 

Ekeberg: Kaliberbegrensning er fra og med kal. .22 LR til og med 9 mm para / .38 spc. Kun blymantla. Kobberbelagt ammo er ikke tillatt.

Det avholdes også treninger på fredager fra kl 18:00 til 20:00 på Smithsvingen 15 (HV-banen). Kun for medlemmer med eget våpen. 

Smithsvingen: Kaliberbegrensning er fra og med kal. .22 LR til og med 9 mm para / .38 spc. Her er det tillatt med mantlet ammo (FMJ).

Annet

Lister over vakter på banen bli publisert for hvert halvår på Akademisk Skytterlags nettsider.

For spørsmål om tid, sted og annet, vennligst kontakt styret på e-post.