Akademisk skytterlag har forhandlet seg frem til litt rabatter her og der, dette gjelder kun for medlemmer. Når du ber om rabatt, husk å vise frem medlemskort i Min Idrett-appen dersom butikkens betjening ber om det. Det gjelder ikke for de som benytter seg av starttilbudet før sikkerhetskurs.

Startpakke sikkerhetskurs

Intersport Bogstadveien (men som faktisk ligger i Kirkeveien) har pakketilbud på hørselvern og briller for nybegynnere i Akademisk Skytterlag. Møt opp, si at du skal på kurs hos oss, så får du et bra tilbud fra en butikk som spesialiserer seg på skyttersport.

Startpakke dynamisk-kurs

Intersport Bogstadveien har også tilbudt oss startpakke for de som skal på kurs for dynamisk sportsskyting. Tilbudet er foreløpig og består av:

Sickinger komplett pakke / komplett sett kr 3599.-
Sickinger Speed Machine 3D hylster.
Sickinger ytter og innerbelte
Sickinger magasinholdere x 3.

Stående rabatter hos 2Alfa

Vi har fått en rabattkode som du kan benytte hvis det er noe utstyr du ønsker å kjøpe i nettbutikken til 2ALFA. Rabatten kan benyttes i både nettbutikk og i butikken i Oslo. I butikken må du fremvise medlemskort.

I nettbutikken benyttes følgende rabattkode: 2AV4T (husk STORE bokstaver)

Rabatten du får er følgende:

Våpen                        4%
Ammunisjon            6%
Våpendeler              8%
Annet utstyr             10%

Merk at disse rabattene kan endres uten varsel. Enkelte produkter og produktgrupper har ikke rabatt.