imgresDen 7.-8. oktober arrangerer Akademisk Skytterlag den årlige Universitetsmatchen (Danskestevnet) mellom de akademiske skytterlagene i Århus, København og Oslo. Stevnet vil bli holdt på Løvenskioldbanen med rifleskyting på lørdag og feltpistol på søndag. Det vil bli bankett i festsalen i Smithsvingen 15 (HV-huset) på lørdag.

Vi oppfordrer alle i laget som har anledning til å delta. Det vil være mulig å låne våpen både lørdag og søndag. For dem som kun vil skyte pistol eller rifle er det anledning til det også.

Påmelding: 

Man kan melde seg på ved å fylle ut skjema nederst på siden eller sende en mail til: asl-styret@studorg.uio.no, meld fra om du vil delta på banketten også. (Vi legger opp til at de norske bankettdeltakerne betaler en kuvertpris på 250 kroner for middag og drikke. Betaling skjer via Vipps. Husk å merke med navn og hva pengene er for)

Foreløpig program:

Lørdag

Rifleskyting 200-metersbanen på Løvenskiold.

Programmene som skal skytes er:

Dansk hovedskydning: Fritt antall prøveskudd + 15 skudd (5 stå/kne/ligg i valgfri rekkefølge), alt på 25 minutter. (Av tekniske grunner modifiseres dette til fritt antall prøveskudd på 10 minutter og 15 tellende skudd på 20 minutter.)

Norsk grunnlag: Fritt antall prøveskudd i tre minutter. Deretter 10 tellende skudd (3 stå/3 kne/ 4 liggende) på 3 minutter.

Norsk omgang (hurtigserie): Fritt antall prøveskudd på tre minutter. Deretter 10 tellende skudd liggende på 75 sekunder.

Det vil bli tre lag. Hvert av lagene skyter gjennom alle programmene før neste lag skyter.

Lag 1 starter klokken 10:00

Lag 2 starter klokken 11:30

Lag 3 starter klokken 13:30

Det vil bli servert lunsj, fleksibel servering, men vi tar sikte på felles måltid fra ca. 12:30.

Bankett i festsalen i Smithsvingen fra klokken 19:00.

Søndag

Feltpistol på Løvenskiold klokken 10:30

Fleksibel lunsjservering, felles samling og premieutdeling ca. 13:00

Meld dere til Danskestevnet!