Lagets klassiske riflekonkurranser Grisen og Bøtta avholdes onsdag 10. oktober på Løvenskiold.

Konkurranseskytingen begynner kl. 17.

Regler:
– Grisen vinnes av den som kommer nærmest 50 poeng på 10 skudd, hvor alle skuddene må være tellende.
– Bøtta er en duellskyting, hvor den går videre til neste runde som får høyest poengsum av 3 x 1 skudd stående, hvor det for hvert av skuddene i tillegg til skiveverdien gis to poeng for den som først avgir skudd. Ladd, sikret gevær skal være ved foten og med kolben i bakken. Ved ordren ild løftes geværet opp, avsikres og det skytes stående. Det er ikke anledning til å ta geværet ned fra skulderen for å hvile etter at den har berørt skulderen.

Fortrinnsvis skytes Bøtta og Grisen med DFS-godkjente rifler, men viktigst er at siktemidlene skal være jern/diopter.