Fra tid til annen gjør vi dugnader og lignende i klubben. Dette kan gå ut på å rydde på våpenrommet, pusse våpen, lage nye blinker eller være med på å stelle i stand til større arrangementer. Dette er også en god mulighet for å bli kjent med andre i klubben, og å snakke med likesinnede om alt fra hjemmeladning til prepping. Vi kan ikke love arbeidsoppgaver hver uke, men når vi først jobber så tenker vi stort. Det er heller ikke sikkert at det bare blir jobb, men også sosiale samlinger fra tid til annen  🙂

Man melder seg på ved å logge seg på sympa.uio.no (evt. opprette bruker) og legge seg til i akademiskskytterlag-core@studorg.uio.no, eller ved å klikke her for å sende en e-post med emnefelt «subscribe akademiskskytterlag-core» til sympa@studorg.uio.no. Dersom man ikke får til noe av dette kan man sende en e-post til akademiskskytterlag-styret@studorg.uio.no og be om å bli lagt til i epostlisten.