Kart med oversikt over Ekeberg Idrettshall. Legg merke til at pistolinngangen er på baksiden av idrettshallen.

Finn frem

Ekeberghallen har parkeringsplasser, og offentlig transport i form av trikk og buss. Inngangen til pistolbanen er på langsiden av Ekeberghallen (den siden som ligger lavest i terrenget), rett ved minigolfbanen (altså ikke hovedinngangen). Det er kodelås på inngangsdøren. Når det er folk til stede på trening, kan døren åpnes ved å trykke en kode for å låse opp ytterdøren. Koden finner du på beskyttet område under fanen «kontakt». (Passord til beskyttet område får du sammen med medlemskortet eller ved å sende epost til styret. Bruk da eposten du har oppgitt til laget.) Banen er inn døren og til venstre langs gangen. Ekeberghallen har et pauserom rett ved banen også. Send e-post til styret dersom du er ved banen og ikke finner fram.

Treningstider

Pistoltrening på Ekeberg blir arrangert i to runder på søndager. Den første fra klokken 12:00 til 15:00 (avsluttes kl 14:00 om det ikke er noen som trener) og den andre klokken 18:00 til 20:00.

Ekeberg: Kaliberbegrensning er fra og med kal. .22 LR til og med 9 mm para / .38 spc. Kun blymantla. Kobberbelagt ammo er ikke tillatt.

Det avholdes også treninger på fredager fra kl 18:00 til 20:00 på Smithsvingen 15 (HV-banen). Kun for medlemmer med eget våpen.

Smithsvingen: Kaliberbegrensning er fra og med kal. .22 LR til og med 9 mm para / .38 spc. Her er det tillatt med mantlet ammo (FMJ).

Annet

Lister over vakter på banen bli publisert for hvert halvår på Akademisk Skytterlags nettsider.

For spørsmål om tid, sted og annet, vennligst kontakt styret på epost.