Fortsatt ingen trening på Ekeberg
 
Banen har kort sagt fortsatt ikke tilgang på rent vann eller sanitærfasiliteter. Derfor er treninger denne søndagen er også avlyst, men vi går ut fra at opprydding og sanering blir ferdig løpet av kommende uke.
 
Vi har vært på banen og sett, etter forholdene er alle områder utenom toalettene i forbausende god stand men siden skyttere er avhengige av å kunne vaske hender pga bly, og usikre sanitære forhold, må vi utsette. Avgjørelsen er tatt med involvering av de som driver Ekeberghallen.
 
Om sikkerhetskurset
 
Lørdag og søndag 22. og 23. sept er det planlagt sikkerhetskurs. Inntil vi får beskjed om at disse ikke kan avholdes pga sanitærforholdene, går disse som planlagt.
 
Om Oppmannens dag
 
Grunnet atter et tilfelle av Force Majeure denne høsten – nevnelig at fasilitetene på Ekeberg fremdeles ikke er tilstrekkelig sanert etter katastrofal avløpssvikt ved banen – må Oppmannens Dag igjen utsettes. Vi kommer tilbake med ny dato.